-Suklaakonvehteja-
1. Sivele esim. konvehtirasian kolot suklaalla, laita pakkaseen pariksi minuutiksi.
2. Sivele toisen kerran, että suklaakerros kestää painoa.
3. Laita sisään kaupasta ostettua kinuskikastiketta tai tee itse kinuski.
4. Laita kinuskin päälle suklaata ja laita konvehdit pakkaseen kovettumaan.
5. Ota pois pakkasesta ja nauti!
Ranskanpastillipikkuleivät
Aijaa, noi on tommosia, ite ku tein semmosia ''oikeita'' konvehteja, suklaa temperoijaaan jne..;)
VastaaPoistaAaa...ite en jasa alakaa tekemää mittää semmosia ns. erikoisia (; Tuomoset on ihan hyviä, ja helppoja :D
VastaaPoistaKuulostaa niin ihanilta nuo suklaakonvehdit että varmaan pakko koitella huomenna! Aattoaamuhan on aina niin piiitkä ja tylsä, niin hyvä ku nyt on jotain tekemistä ;) kakun kuorruttamisen ja koristelun lisäksi. :----D
VastaaPoistaKirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaHeissan, mikä noitten ranskanpastilipikkuleipien ohje on ? :) näyttää hirmu hyviltä!
VastaaPoistaSelvä (;
VastaaPoistahttp://rosee-maryy.blogspot.com/search/label/leivontaa?updated-max=2011-05-28T04:14:00-07:00&max-results=20&start=36&by-date=false
tuossa on ohjetta, näyttää vain vähän erilaislta siinä, mutta silti sama ohje... :)