torstai 22. joulukuuta 2011

Pikkukarkkeja

-Suklaakonvehteja-
1. Sivele esim. konvehtirasian kolot suklaalla, laita pakkaseen pariksi minuutiksi.
2. Sivele toisen kerran, että suklaakerros kestää painoa.
3. Laita sisään kaupasta ostettua kinuskikastiketta tai tee itse kinuski.
4. Laita kinuskin päälle suklaata ja laita konvehdit pakkaseen kovettumaan.
5. Ota pois pakkasesta ja nauti!



Ranskanpastillipikkuleivät

6 kommenttia:

  1. Aijaa, noi on tommosia, ite ku tein semmosia ''oikeita'' konvehteja, suklaa temperoijaaan jne..;)

    VastaaPoista
  2. Aaa...ite en jasa alakaa tekemää mittää semmosia ns. erikoisia (; Tuomoset on ihan hyviä, ja helppoja :D

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa niin ihanilta nuo suklaakonvehdit että varmaan pakko koitella huomenna! Aattoaamuhan on aina niin piiitkä ja tylsä, niin hyvä ku nyt on jotain tekemistä ;) kakun kuorruttamisen ja koristelun lisäksi. :----D

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Heissan, mikä noitten ranskanpastilipikkuleipien ohje on ? :) näyttää hirmu hyviltä!

    VastaaPoista
  6. Selvä (;
    http://rosee-maryy.blogspot.com/search/label/leivontaa?updated-max=2011-05-28T04:14:00-07:00&max-results=20&start=36&by-date=false

    tuossa on ohjetta, näyttää vain vähän erilaislta siinä, mutta silti sama ohje... :)

    VastaaPoista