maanantai 26. lokakuuta 2015

Tietoa minusta

Hei! Olen 17-vuotias kakkuyrittäjä Rovaniemeltä. Olen harrastanut leipomista pienestä pitäen, mutta innostuin muiden blogien kautta enemmän leipomisesta vuonna 2010. Aloin pitämään blogia elämästäni, mutta jossain vaiheessa aloin kirjoittamaan myös leivonnaisista. Muutin loppujen lopuksi blogini kokonaan leipomiseen liittyväksi. Tämän jälkeen kokeilin kakkujen leipomista ja testailin erilaisia tyylejä. Halusin koko ajan oppia lisää kakuista ja pikkuhiljaa ostin uusia tarvikkeita.

Perustin 4h-yrityksen vuonna 2011, eli olin sillon 13-vuotias. Aluksi pietin puffetteja erilaisissa tilaisuuksissa ja konserteissa. Jonkin ajan kuluttua alkoi tulla tilauksia pienleivonnaisista ja piirakoista. Sitten jopa kakuista ja piparkakkutaloista. Opin koko ajan tekemällä ja innostukseni vain lisääntyi. Oli ihmeellistä, miten mukavasta harrastuksesta voi saada rahaa! 



Olen ollut myös tarjoilemassa monissa häissä ja valmistujaisissa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos joskus tulee tarjoilijapulaa, niin ei muuta kun ottamaan yhteyttä tänne päin! Voin myös järjestää juhlat puolestasi. Jos haluat lapsellesi Frozen-juhlat, voin tehdä sinne kaikki leivonnaiset mitä toivot. Tietenkin Frozen-aiheisina! Tai jos haluat häistäsi upeimmat ikinä, voin leipoa sinne parhaimmat ja kauneimmat herkut. Kaiken lisäksi voin tulla vielä tarjoilemaan avuksi! 

Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Sinun ei enää tarvitse stressata ja tuskailla juhlien suhteen, sillä voin tehdä sen puolestasi! Ei muuta kun rohkeasti ottamaan yhteyttä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti