torstai 22. lokakuuta 2015

Nimen muutos!

Kuten varmaan huomaatkin, blogin nimi on muuttunut, samoin osoite. Tämä tarkoittaa sitä, että minun yrityksen nimi on muuttunut!

Silloin muutama vuosi sitten kun perustin yrityksen, en ajatellut nimen olevan kovinkaan tärkeä. Nyt kokeneempana olen huomannut vanhan nimen (Cupcakés) olevan liian vaikea sanottavaksi ja muistettavaksi. Niimpä huomasin Rovaniemelle muuttaessani, että nyt olisi hyvä sauma muuttaa nimeä!

 Halusin nimestä enemmän omaperäisemmän ja tarkoituksellisemman. Makijaa-nimi tulee sanasta makea, mutta se on muutettu lapin murteelle. Samalla makijaa-sana voi tarkoittaa puhekielessä jotain siistiä/kivaa juttua. Vanhan logon halusin jättää, mutta hiukan muokattuna. Siitä näkee ainakin, mihin yritykseni liittyy - leivonnaisiin.

Ps: Nyt olisi tarkoitus aloittaa Rovaniemellä tilaustyöt. Eli ei muuta kuin huikkaamaan Lapin kavereille ja sukulaisille, että Rovaniemellä on uusi, halpa ja luotettava leivontayritys! Kaiken lisäksi tilaamalla leivonnaisia, kannustat nuorta yrittäjää jatkamaan ja kehittämään toimintaa!

Kertokaapas mitä mieltä olette uudesta nimestä, blogista ja nykyisestä logosta! :)

3 kommenttia:

  1. Huikeeta!! Hyvää työtä! <3

    VastaaPoista
  2. Tykkään kovasti sun blogista ja tykkään myös tosta miten toi makijaa on kirjotettu. Voisin tilata sulta joka ikinen viikko kakun, mutta harmi vain kun asun eri puolella Suomea täällä Vantaalla :( Toivottavasti sulla menee hyvin :) t.Janet

    VastaaPoista
  3. Huikean hieno, sairaan siisti ja törkeän makea uus blogin nimi ja tuunattu logo! Toivottavasti asiakkaat löytää yrityksen ja pääsevät maistamaan herkkuja.

    VastaaPoista