torstai 13. huhtikuuta 2017

KOIRAKAHVILA makijaa

Uusia ja isompia kuvioita tiedossa! Nimittäin perustan ensi kesäksi koirakahvilan Rovaniemen Sampokeskukseen! Kahvilaan siis voi tulla koiran kanssa tai ilman. Sinne tulee tarjolle jäätelöä, leivoksia, suolaista välipalaa sekä tietenkin koirakavereille leivonnaisia ja makupaloja! Myös joka torstai tulee olemaan yhteislenkki, voi tulla joko koiran kanssa tai ilman. Kahvilassa on koiraihmisille oma puoli ja oma sisäänkäynti. Jos jotkut eivät tykkää koirista, niin he voivat mennä koirattomien puoleelle ja kulkea kauppakeskuksen käytävän puoleelta.
Kahvilan osoite on Maakuntakatu 29-31. Koirien sisäänkäynti on Rovakadun puoleelta ulko-ovesta, muut voivat kulkea kauppakeskuksen puoleelta käytävältä.

Avajaiset ovat 2.6.2017 ja kahvilatoiminta loppuu 28.7.2017. Maanantaisin kahvila on kiinni, mutta tiistaista perjantaihin tulemme palvelemaan klo. 12.00-19.00, lauantaisin klo. 12.00-17.00 ja sunnuntaisin klo. 12.00-16.00.

Päivittelen facebookia ja instagramia kahvilan valmistumisesta, joten käykääpäs seuraamassa: Facebook: Makijaa & Instagram: makijaamahantaydelta. Tervetuloa ja nähdään ensi kesänä!

PS: Sponsoreita olis hakusessa! Jos tiedät jonkun yrityksen joka voisi kiinnostua yhteistyöstä tai sponsoroinnista, laita mulle viestiä. Heidän avulla nuoren yrittäjän riski pienentyisi huomattavasti! Vastapalvelukseksi yritykset saisivat tietenkin paljon mainosta sekä hyvää mainetta nuoren yrittäjän kannustamisesta!

1 kommentti:

  1. Juuri tämmöistä Rovaniemi kaipaakin! Toivottavasti valikoimasta löytyy myös vegaanisia herkkuja!

    VastaaPoista